Zuurdeeg & Ockels Edelsmid Juwelier

Zuurdeeg en Ockels hebben een eigen atelier, het is gevestigd achter in de winkel in de Bentinckstraat in Arnhem. Vanuit de winkel kunt u de goudsmeden aan het werk zien. In het atelier worden de nieuwe creaties vervaardigd en worden de reparaties uitgevoerd.
Ambacht en vakmanschap van de edelsmid en de juwelier in Arnhem.

Naast onze eigen creaties verkopen wij sieraden, trouwringen en horloges van: Niessing, Cardillac, Bron, Nol, Swivel, Vincent van Hees,La Mollla, Breuning, Christian Bauer, Aller Spanninga, Bruno Söhnle, Vignelli, D-Sign, Jacob Jensen, Junghans/Max Bill. 

Wij volgen onze passie

Sinds 2014 volgen wij onze passie in onze edelsmid-juweliers zaak Zuurdeeg & Ockels aan de Bentinckstraat 4 te Arnhem. (7 straatjes)

En wie zijn wij?

Sabine Zuurdeeg Eigenaar

Sabine Zuurdeeg

 in 1991 heb ik mijn opleiding tot goudsmid in Schoonhoven afgerond en ik heb daarna 22 jaar gewerkt als goudsmid / verkoopster. De laatste 19 jaar bij Alexander van den Hoven Juwelen. Nadat Alexander zijn winkel had gesloten kwam het idee om voor mezelf te beginnen en zo mijn passie te volgen. Samen met mijn collega Irma ben ik vol enthousiasme onze nieuwe winkel op deze vertrouwde plek gestart.

Eigenaar

Irma Ockels Eigenaar

Irma Ockels

In 1986 heb ik mijn juweliers diploma behaald. In ons juweliersbedrijf in Stadskanaal ben ik begonnen en heb daarna op verschillende plaatsen in het land bij juweliers gewerkt. De laatste vier jaren bij Alexander van den Hoven in Arnhem. Op deze plek volg ik nu samen met Sabine mijn passie.

Eigenaar

Susan Kersten Goudsmid / verkoopster

Susan Kersten

Susan is sinds 2018 werkzaam als goudsmid bij Zuurdeeg & Ockels. Ze heeft de goudsmeden opleiding in Schoonhoven gedaan. Aansluitend heeft ze 8 jaar als goudsmid gewerkt bij een juwelier in Amsterdam.

Goudsmid / verkoopster

Pauline Dijkstra Goudsmid / verkoopster

Pauline Dijkstra

Pauline is werkzaam op verschillende vlakken varierend van atelier tot winkel. Na haar opleiding juwelier-goudsmid in Schoonhoven te hebben afgerond heeft ze o.a een aantal jaren bij Alexander van den Hoven gewerkt als goudsmid-verkoopster. Pauline is onze vaste invalkracht.

Goudsmid / verkoopster

 Prijswijzigingen onder voorbehoud.
Privacy Statement

© 2024 Zuurdeeg & Ockels | Website door OVK webdesign.nl